"POVRATAK OTPISANOG": Navijači, NEMA PODELE, dođite da zajedno pobedimo Portugal!

Autor:

Sport

02.09.2019

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije, Luka Milivojević, pozvao je javnost da se ujedini i pruži podršku ekipi protiv Portugalije u Beogradu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Milivojević

Kapiten londonskog Kristal Palasa vratio se u nacionalni tim posle godinu dana i dolaska Ljubiše Tumbakovića na mesto selektora umesto Mladena Krstajića, sa kojim je bio u sukobu.

- Moramo da budemo jedinstveni, da se ne delimo na sever i jug, na zvezdaše i partizanovce...Ja sam nekada igrao za Zvezdu, neki drugi momci za Partizan, neki za Vojvodinu... To je naša sudbina, ali ovde smo svi u službi reprezentacije Srbije i imamo zajednički cilj - odlazak na Evropsko prvenstvo 2020 - rekao je Milivojević za sajt FSS.

On je dodao da sve isključivo zanima samo reprezentacija Srbije.

- Očekujem i veliku podršku sa tribina u utakmici protiv Portugalije, koja nam je prelomna u ovom kvalifikacionom ciklusu - nastavio je kapiten Kristal Palasa.

Milivojević otkriva i da je sve bilo pozitivno u razgovoru sa Tumbakovićem.

- Mnogo se stvari izdešavalo. Usledio je razgovor sa selektorom, a onda i poziv, sve je bilo pozitivno i sada smo zajedno ovde. Cilj je bio da se popriča i ne dođe nespreman ovde, znam šta se traži, imaćemo vremena da se još bolje upoznamo i adaptiramo na uslove. Takođe, sportski direktor Matijašević je jako pozitivan čovek, a ja volim takve ljude, pored toga je i jako uspešan u svom poslu, mnogo ljudi ga ceni i drago mi je što će on biti deo našeg tima - zaključio je neumorni vezista.

RepublikaFoto: fss.rs
Luka Milivojević i selektor Ljubiša Tumbaković

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading