Vazura sa splava vratio Markeca!

Autor:

Sport

05.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanova bomba u smiraj prelaznog roka je Lazar Marković (25), dete kluba iz Humske, a uprava kluba sa Milošem Vazurom na čelu morala je da izvede specijalnu operaciju kako bi brzonogog napadača vratila među crno-bele. Generalni direktor Partizana početkom nedelje banuo je na Markecov splav i tamo su započeti pregovori koji su urodili plodom, pa je Čačanin pristao da potpiše trogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: Todor Petković
Lazar Marković

Marković je Partizan napustio 2013. godine, kada ga je otkupila Benfika, a u Humsku se vraća posle neuspešnih epizoda u Liverpulu, Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlehtu i Fulamu.

- Vraćam se u svoju kuću, nadam se da će Partizan pomoći meni i ja Partizanu. Stariji sam, iskusniji, vratio sam se da pomognem, da budemo što bolji i konkurentniji kako u Ligi Evrope tako i prvenstvu Srbije. Pratio sam Partizan svaki put kada su mi obaveze to dozvoljavale. Ne mogu da pogrešim kada sam se vratio kući - izjavio je Marković na predstavljanju i dodao da je s razlogom ponovo zadužio dres sa brojem 50:

- To mi je važan broj koji sam nosio tokom karijere i nije bilo dileme nijednog trenutka oko broja.

Marković nije želeo da potvrdi da je imao i ponudu šampiona Srbije i ljutog rivala Crvene zvezde.

- Najvažnije je da sam došao ovde. Zvezdu poštujem, ali trkaćemo se u prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading