Jovičić lakše podnosi oporavak zbog uspeha svojih saboraca: Vratiću se jači i bolji!

Autor:

Sport

05.09.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde, Branko Jovičić, oporavlja se nakon povrede ukrštenih ligamenata kolena, a kako je sam rekao, snagu crpi i iz uspeha njegovih saigrača u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Jovičić

– Prvi deo oporavka posle operacije odradio sam u Rimu. Bilo je izuzetno teško zbog načina na koji sam se povredio kao i zbog trenutka kada se povreda desila. Prva faza oporavka posle operacije je uvek izuzetno psihički i fizički teška, međutim usredsređen sam na oporavak kako bih se što pre vratio na teren kako zbog sebe tako i zbog celog tima. Teško je bilo gledati saigrače u kvalifikacijama za Ligu šampiona bez mogućnosti da im pomognem, ali njihova želja i volja za uspehom sigurno će mi dati snage da se vratim bolji i jači- rekao je Jovičić.

Posebnu zahvalnost uputio je Aleksandru Kolarovu, sa kojim je gledao mečeve crveno-belih.

- Želim da se zahvalim klubu, stručnom štabu i saigračima jer su mi obezbedili sve što mi je potrebno u ovom trenutku, pružali podršku i učinili da lakše prebrodim težak period iza mene. Veliku zahvalnost dugujem i Aleksandru Kolarovu koji je bio uz mene tokom boravka u Rimu i pružio pomoć. Sa njim sam gledao utakmice Crvene zvezde, zajedno smo se radovali uspehu našeg kluba- zaključio je Jovičić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading