Smoling: Želim da ostanem u Romi dugo!

Autor:

Sport

06.09.2019

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi fudbaler Rome Kris Smoling izjavio je da bi voleo da u tom klubu ostane i posle isteka jednogodišnje pozajmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kris Smoling

Engleski defanzivac stigao je u Rim iz Mančester junajteda na pozajmicu do kraja sezone, a Vučica će moći da otkupi njegov ugovor ukoliko bude zadovoljna prikazanim.

- Zaista bih voleo da se to desi. Vidim sebe u Romi nekoliko godina. Biću srećan ako do toga dođe, ali za sad se fokusiram samo na prvu sledeću utakmicu -  izjavio je 29-godišnji štoper.

Za iskusnog fudbalera to je prvi odlazak iz Engleske, pošto je do sad pored Mančestera igrao za Meidston junajted i Fulam.

- Igranje u Seriji A bio je jedan od ciljeva koji sam postavio sebi. Za defanzivce je to sjajna liga. Uz iskustvo koje sam stekao u Engleskoj, Italija će predstavljati veliki plus za mene u daljem napretku - dodao je Smoling.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Visoki defanzivac u novom klubu će imati priliku da debituje 15. septembra, kad Roma dočekuje Sasuolo u trećem kolu Serije A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading