Savić: Bod nije loš, ipak nas nije bilo 10 godina

Autor:

Sport

15.09.2017

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv BATE Borisova na otvaranju Lige Evrope pred svojim navijačima, a defanzivac crveno-belih Vujadin Savić ističe da niko u klubu nije nezadovoljan remijem sa Belorusima.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Savić (levo) i ostali igrači Zvezde zadovoljni bodom protiv BATE-a

- Ostaje žal što nismo uspeli da pobedimo s obzirom da smo vodili i napadali celu utakmicu. Imao je i BATE svoje šanse ali mislim da smo bili bolji protivnik. Ali, 1:1 je pozitivan rezultat, osvojili smo bod, idemo dalje. BATE je ozbiljna ekipa koja je stalni učesnik evropskih takmičenja. Nisu me iznenadili, očekivao sam da će igrati dobro. Pokazali su da su ozbiljni - rekao je Savić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su u četvrtak uveče u Beogradu 1:1 protiv BATE Borisova, u prvom kolu Grupe H u Ligi Evropa.

- Ovo je veliko iskustvo za nas, 10 godina smo čekali na ovu utakmicu i navijači i igrači su živeli za to. Ne možemo da budemo nezadovoljni, nismo izgubili. Ali i da jesmo, dali smo sve od sebe, a najbitnije je da navijači prepoznaju našu borbenost. Ovog puta je 1:1, sledeći put ćemo pobediti, nekad i izgubiti, Liga Evropa je ozbiljan fudbal, svaki bod je vredan. Medjutim, u Zvezdi ne možemo da se zadovoljavamo i slavimo što smo odigrali nerešeno, to je nedopustivo, bez obzira na protivnika - naveo je Savić.

Savić kaže da se sada svi u klubu okreću obavezama u Super ligi, a naredni protivnik je Voždovac, koji je prošle sezone praktično izbio titulu iz ruku Crvenoj zvezdi.

- Svidja mi se kako igraju. Igraćemo na krovu, veštačkoj travi. Prošle godine smo tamo izgubili, nadam se da ćemo sada uspeti da im vratimo i nastavimo pobednički niz - naveo je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading