Ukrajinci na +9 u odnosu na Srbiju, Island opet cillja EP

Autor:

Sport

07.09.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Ukrajine ostvarila je očekivanu pobedu nad Litvanijom 3:0 i tako se učvrstila na prvom mestu na tabeli grupe B sa 13 bodova.

RepublikaFoto: Tanjug
Ukrajinci sigurni na čelu naše grupe

Tako je Ukrajina otišla na devet bodova u odnosu na naše „Orlove“ koji igraju meč sa Porrtugalom na stadionu „Rajko Mitić“ od 20:45.

Prednost Ukrajini doneo je Zinčenko u 7. minutu, Brazilac Marlos je povisio na 2:0 u 28. a u 62. minutu Malinovski je postigao treći gol.

Islandska zlatna generacija opet pruža sjajne partije i sada je pobedom nad Moldavijom 3:0 došla na čelo grupe H sa 12 bodova. Golove za nordijsku selekciju postigli su Siktorson i Bjarnason, dok je Mudrac postigao autogol.

Selekcija Engleske je pod vođstvom Gareta Sautgejta nastavila sa pobedama, pa je tako sada pobedila Bugarsku 4:0 uz het-trik Harija Kejna i jedan pogodak Rahima Sterlinga. Englezi su ovom pobedom došli na čelo grupe A sa devet bodova iz tri meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading