Ovo su detalji novog ugovora Milinković Savića, zbog specijalne klauzule Lolita boli glava!

Autor:

Sport

08.09.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković Savić je ponovo bio glavna tema u prelaznom roku, ali drugo leto zaredom, ostao je u Laciju... Srpski reprezentativac će dobiti novi ugovor, a kako sada stvari stoje, trebalo bi i da ga potpiše čim se vrati u Rim posle obaveza u državnom timu, a sada su poznati i detalji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić potpisuje novi ugovor sa Lacijom

Nacrt novog ugovora je spreman, a kako piše rimsli list "Mesađero", Sergej će produžiti vernost "nebeskoplavima" do juna 2023. godine. Dobiće i povišicu plate, pošto će ubuduće zarađivati 3.000.000 evra godišnje.

Biće u ugovor uneti i brojni bonusi, za trofeje, za svaki gol i asistenciju, tako da bi Milinković Savić mogao da izađe godišnje i na dosta više od ta tri miliona.

Bitna stavka novog ugovora će biti i otkupna klauzula. Ona će iznositi 100.000.000 evra, tako da će Klaudio Lotito, predsednik Lacija, imati vezane ruke u pregovorima, ako se pojavi klub spreman da plati toliku sumu za Sergeja.

Za srpskog fudbalera su ovog leta bili zainteresovani Mančester junajted, Inter, ranije i Juventus, PSŽ... Sergej je u Lacio došao 2015. godine iz Genka za sumu od 18.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading