Švajcarci ubedljivi, Rumuni slave Puškaša!

Autor:

Sport

08.09.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tri meča kvalifikacija za EURO 2020 koja su odigrana u nedelju u terminu od 18 časova pobede su upisale Švajcarska i Rumunija. Duel Gruzije i Danske završen je bez golova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Švajcarske

Švajcarska je rešila posao već u prvom poluvremenu.

Kanonada domaćina u Sionu je krenula od 37. minuta kada prvi gol za Švajcarsku postiže Zakaraija na asistenciju Granita Džake. Šest minuta posle toga u strelce se upisuje i napadač Mehmedi, da bi Rodrigez golom u nadoknadi prvog dela igre odneo Švajcarce na tri gola prednosti posle prvih 45 minuta.

Konačni rezultat i ubedljivu pobedu od 4:0 overava rezervista Gavranović svojim golom u 87. minutu susreta.

Drugi susret grupe D je doneo veliko iznenađenje, pošto favorizovana Danska nije uspela dobije Gruziju. Odlične šanse u prvom delu igre je imao Bratvajt, da bi u drugom delu igre svoje promašaje zabeležili Dolberg i Eriksen, ali je golman Đorđi Loria bio raspoložen za današnji meč u Tbilsiju.

Naredno kolo ove grupe donosi i derbi Danska - Švajcarska koji će biti od izuzetne važnosti za oba tima.

Rumuni posle šest odigranih mečeva imaju deset bodova, pošto su uspeli da savladaju Maltu sa 1:0, mladi Puškaš je postigao jedini gol na meču u 47. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading