Mitrovićeva moćna poruka pred Luksemburg!

Autor:

Sport

09.09.2019

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović tvrdi da "orlovima" ne nedostaje motiva za sutrašnji meč.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Mitrović

- Kada igraš za svoju zemlju, za svoju reprezentaciju, to je dovoljan motiv, nikakav dodatni nije potreban. Sigurno je da nismo u najboljoj situaciji, osećaj nije najbolji posle poraza od Portugalije, ali svi imamo želju da dobijemo utakmicu - rekao je Mitrović.

Kao i ostali u srpskom taboru, Mitrović je takođe bacio peškir kada su kvalifikacije u pitanju.

- Ovo je novi početak, novi selektor, krenuli smo od nule i nikada nije lako. Nalazimo se u teškoj situaciji, ništa više ne zavisi samo od nas i to izaziva gorak ukus u ustima. Ipak, na nama je odigramo najbolje što možemo poslednje utakmice u kvalifikacijama, da damo sve od sebe, da se uigramo što bolje možemo, pa ćemo videti u martu šta će da se desi. Mislim da u tom baražu imamo čemu da se nadamo, da imamo za šta da igramo u narednih šest meseci - poručio je Aleksandar Mitrović, koji je istakao i da je atmosfera u reprezentaciji izvanredna i da su odnosi među igračima i stručnim štabom na najvišem nivou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading