Boateng o danima ludila: Živeo sam bahato, kupio sam tri automobila u jednom danu, a bio sam nesrećan...

Autor:

Sport

11.09.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Fiorentine Kevin Prins Boateng je mogao biti mnogo uspešniji u fudbalu, samo da nije bilo lude glave... Mnogi velikani su mu pružili priliku, ali redom ih je razočarao jer je činjenica da je mogao mnogo više. On je otkrio da je živeo bahato, a da je kasnije shvatio da je zbog drugih "prioriteta" protraćio talenat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Prins Boateng

- Kupio sam tri automobila u toku jednog dana, dok sam igrao za Totenhem. Pazario sam Kadilaka, Lambordžinija i Hamera- rekao je Boateng u intervjuu koji je dao za La Republiku.

Onda je priznao da se nebrojeno puta pokajao zbog ponašanja u prošlosti...

- Bio sam idiot. Imao sam veliki talenat, koji uopšte nisam iskoristio jer nisam voleo da treniram. Kasnio bih na svaki trening, a prvi sa njega izlazio, umesto da vredno treniram. U teretanu uopšte nisam ulazio jer me je mrzelo da i tamo treniram, radije sam odlazio sa prijateljima do grada. Uopšte nisam tretirao fudbal kao posao- rekao je Kevin.

Boateng je posle nekog vremena postao svestan da nije na pravom putu i da je zapravo nesrećan.

- Nov automobil vam donese sreću i ushićenje na nedelju dana, posle toga postajete svesni da je to zapravo samo obična stvar i vraćaju se problemi koje imate. Ja sam imao porodičnih problema zbog kojih sam patio, nisam igrao u klubu, i kroz izlaske i kupovinu skupocenih predmeta sam zapravo želeo da zamaskiram svoje stanje- rekao je Boateng.

Nekadašnji reprezentativac Gane sada svoje iskustvo koristi kako bi pomogao mlađim kolegama.

- Uvek kažem mlađim saigračima da se materijalnim stvarima ne kupuje sreća niti rešavaju problemi. Moraju da budu mentalno jaki i da se bore- rekao je između ostalog Boateng.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading