Bambi oduševljen dolaskom Markovića, mladi Stevanović poslao moćnu poruku!

Autor:

Sport

11.09.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana pre nastavka domaćeg prvenstva Partizan je u Zemunulu, u Sportskom centru Teleoptik, organizovao druženje prvotimaca sa predstavnicima medija. Zanimljivo je bilo videti u ulozi reportera mladog Zlatana Šehovića, ali i čuti očekivanja Zorana Tošića i mladog Filipa Stevanovića, pre svega o onome što sledi u Evropi, protiv AZ Alkmara, odnosno o predstojećem večitom derbiju koji se primakao.

RepublikaFoto: FK Partizan
Zlatan Šehović - Zoran Tošić i Lazar Marković

Tošić se prvo osvrnuo na ono što je ostalo iza crno-belih...

- Bio je to period gde smo imali zahtevne kvalifikacije za Ligu Evrope, dosta utakmica u kratkom periodu... Morali smo da se koncetrišemo i na prvenstvo, da uđemo u grupnu fazu. To smo ostvarili. Sada kad smo se napokon smirili, ostvarili prvi cilj, možemo da se posevetimo i jednom i drugom. Sve će ići po planu - rekao je Tošić.

Jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana kaže da će dolazak Lazara Markovića značajno unaprediti kvalitet tima. 

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

- Svi momci su se brzo uklopili. Niko ne zaostaje, svi su pokazali svoj kvalitet. Očekujemo da će Lazar da se priključi i da nam donese mnogo kvaliteta. Verujem da ćemo njegovim dolaskom mnogo dobiti i da ćemo biti dosta jači - naglašava popularni "Bambi."

Grupa u Ligi Evrope daje nadu da se može prezimiti na evropskoj sceni..

- Mislim da je grupa interesantna. Sa jedne strane imamo Mančester junajted, evropskog velikana, tim protiv kog će svakom biti čast da igra. Sa druge strane tu su Astana i Alkmar, ekipe protiv kojih ćemo tražiti šansu. Imamo odlične igrače, odličnog trenera, ljude u klubu koji rade sve na tome da pružamo što bolje rezultate. Na dobrom smo putu, ali idemo korak po korak - zaključio je Zoran Tošić.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stevanović

Filip Stevanović odlično je započeo sezonu, već ima četiri gola na svom kontu, redovno dobija šansu, a tek mu je 16 godina...

- Iskren da budem, sve ide kako treba. Nadam se da će tako ostati do kraja sezone. Golovi su važni za svakog mladog igrača. To me motiviše za dalji rad. Saigrači mi mnogo pomažu, bez njih sve ovo ne bi bilo moguće - rekao je mladi krilni fudbaler.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Prvo ide Proleter, pa AZ Alkmar, onda derbi sa Zvezdom...

- Dobro smo se spremali za vreme ove pauze. Očekujem pobedu u i u derbiju i protiv AZ Alkmara - zaključio je Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading