ŠOK: Nepoznat povratak Alisona!

Autor:

Sport

13.09.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji golman sveta Alison Beker i dalje je van terena zbog povrede i pitanje je kada će se tačno vratiti pred gol Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alison Beker

Ono što se zna je da ga sigurno neće biti na terenu do oktobra, odnosno, da će propustiti još najmanje sedam utakmica za Liverpul. Engleski mediji pišu i da u taboru prvaka Evrope nema panike zbog toga, štaviše, da je stav Jirgena Klopa da ne želi da šalje Alisona pred gol dok ne bude sto odsto spreman i zdrav.

Nemački stručnjak je novinarima na pitanje o Alisonovom stanju rekao:

- Baš zanimljivo, ručali smo zajedno pre nego što sam došao ovamo. On je sve bolje, dobro izgleda, ali u pitanju je bila veoma ozbiljna povreda, tako da nema razloga da požurujemo stvari. Bitno je da Alison kada se vrati na teren bude potpuno zdrav za nastavak sezone - rekao je Klop.

Prema procenama, najrealnije je da se Brazilac vrati na teren posle naredne pauze u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza, a ona pada sredinom oktobra.

Alison Beker je povredio list na utakmici protiv Noriča na Enfildu na otvaranju sezone i od tada nije branio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading