Poledica otkrio kako se u Srbiji zataškava nameštanje utakmica

Autor:

Sport

14.09.2019

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ Mirko Poledica reagovao je na ispade Nenada Lalatovića na meču Vojvodine i Radničkog iz Niša,

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Poledica uvek oštar

Temperamentni Lalatović je na tom meču isključen, a on je u verbalnoj razmeni sa nekim od navijača niškog Radničkog rekao da će otkriti detalje oko nameštanja utakmica ovog kluba.

Treba podsetiti da je upravo Lalatović vodio Radnički iz Niša u prethodnoj sezoni i obezbedio je sa njima plasman u Evropu.

Na ove navode je na tviteru reagovao i nekadašnji fudbaler, a sada predsednik jedinog fudbalkosg sindikata u Srbiji Mirko Poledica.

- Pre 10 god prijavio sam pokušaj nameštanja utakmice, saslušano 10 igrača i svi priznali da je to od njih tražio klub. Tužilaštvo donelo odluku da nema materijalnih dokaza – naglasio je Poledica.

Još uvek se očekuje epilog događaja sa meča Radničkog i Vojvodine, a videćemo da li će i navodi Mirka Poledice imati odjeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading