Vazura: Bože, koliko Crvena zvezda smrdi

Autor:

Sport

16.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverze na sve strane u Superligi. Dvostruki uzastopni šampion Crvena zvezda u sudijskoj nadoknadi savladala je Inđiju sa 2:1 (0:1) nakon što je u finišu meča arbitar Igor Stojilković dva puta svirao penal za crveno-bele. Prvi je bio nepostojeći jer se prekršaj nad Vukanovićem u 88. minutu dogodio metar van kaznenog prostora, a drugi opravdan posle tragikomične greške golmana gostiju Prekovića.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Vazura

Sve to što se dešavalo na Marakani smučilo se generalnom direktoru Partizana Milošu Vazuri. On je na Vocapu okačio sliku iz aplikacije flešskor na kojoj stoji da je Milan Pavkov iz dva penala doneo trijumf Zvezdi, uz komentar: "Bože, kolko smrdite", koji se evidentno odnosio na večitog rivala. Klub iz Humske prvi je pokrenuo tezu da je srpskom fudbalu neophodno uvođenje VAR tehnologije i to posle fantomskog gola Ričmonda Boaćija na 158. večitom derbiju (1:1).

Posle sudijske greške protiv Inđije i Crvena zvezda je preko sportskog direktora Mitra Mrkele iznela stav da je potrebno uvođenje VAR kako bi se greške arbitara iskorenile.

- Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama. Zalažemo se za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi - rekao je Mrkela i osvrnuo se na meč protiv Inđije:

- Jedino što je važno to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu.

Foto: whatsapp/printscreen
Vazurina poruka putem "Whats App-a"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

16.09.2019 03:50

A isti parfem koriste kao i vi prije 5 godina.