Partizan pred AZ: Povratak iskusnog štopera, ali Savo ima još jednu, OGROMNU BRIGU!

Autor:

Sport

16.09.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić oporavio se od povrede i konkurisaće za mesto u timu protiv AZ Alkmara na startu grupne faze Lige Evrope.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana

Ostojić je iskoristio reprezentativnu pauzu da se oporavi od povrede, a duel protiv Proletera u Novom Sadu je proveo na klupi zbog predostrožnosti.

To znači da će se vratiti u startnih 11 protiv AZ Alkmara, a da će novajlija Igor Vujačić ponovo na klupu za rezervne igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Sejduba Suma

Trener crno-belih Savo Milošević će na taj način imati na raspolaganju gotovo ceo tim za evropsku premijeru, jedina dilema, ali i velika glavobolja koja ga čeka u narednim danima je status kreatora igre Sejdume Sume.

Suma je zbog bola u zadnjoj loži propustio gostovanje Proleteru, ovih dana vredno radi u "Zemunelu" i u Humskoj polažu sve nade da bi kreativni Gvinejac mogao da se nađe u startnih 11 u četvrtak uveče.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Meč između Partizana i AZ Alkmara igra se u četvrtak od 21 sat u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading