Levandovski: Trebalo je da damo 5 ili 6 komada

Autor:

Sport

19.09.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Bajerna Robert Levandovski postigao je jedan pogodak u pobedi svog tima 3:0 nad Crvenom zvezdom u prvom kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zvezda im ništa nije mogla

Crvena zvezda je poražena u Minhenu i tako je ostala na dnu grupe B u LŠ. Bajern je ubedljvom pobedom stigao dao čelne pozicije, ali to nije dovoljno za poljskog špica.

– Kontrolisali smo utakmicu i igrali dobro. Imali smo puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Stalno smo igrali napred. Možda smo donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje možemo da otklonimo. Na kraju, dali smo tri komada, ali je trebalo da bude pet ili šest, rekao je Levandovaski.

Golove za Bavarce osim Levandovskog postizali su Kingsli Koman i Tomas Miler, a najveću priliku za Crvenu zvezdu propustio je Marko Marin.

U drugom meču grupe B Totenhem i Olimpijakos odigrali su nerešeno 2:2. U narednom kolu 1. oktobra sastaju se Crvena zvezda i Olimpijakos u Beogradu, te Totenhem i Bajern u Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading