Milošević: Ovako ne možemo da pobedimo ni u našoj ligi

Autor:

Sport

19.09.2019

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je na premijeri Lige Evrope u meču sa AZ Alkmarom na svom terenu igrao nerešeno 2:2, a trener crno-belih Savo Milošević nije bio zadovoljan viđenim.

RepublikaFoto: Starsport
Nezadovoljan neiskoriščenim šansama

Njegov tim je dao jedan gol iz penala i veći deo meča je igrao sa igračem više, a ipak na kraju nije došao do pobede.

- S obzirom na okolnosti bod nije dovoljan, ali budući da smo gubili onda mogu i da budem zadovoljan rezultatom. Ponavlja nam se da propustimo mnogo šansi, a u takvoj situaciji ne bismo mogli ni u domaćem prvenstvu da dobijemo. Čudno je da nam se to ponavlja, da nemamo koncentraciju u završnici. To ćemo morati da radimo - rekao je Milošević za RTS posle meča.

Igra AZ-a nije iznenadila crno-bele, ali propuštene šanse su koštale Partizan tri boda.

- Momci su igrali lepo i nisu me iznenadili. Imaju opasne igrače. Sve što smo očekivali, videli smo na terenu. Odgovorili smo im, preokrenuli, došli do igrača više i šansi, ali ih nismo iskoristili - rekao je Milošević.

Na kraju je istakao da ga ne čudi što je Astana namučila Mančester junajted, te je naglasio da se tim sada okreće predstojećem derbiju sa Crvenom zvezdom.

- Nema lakih protivnika, a to će biti i u našoj grupi. Kada uđete u grupnu fazu nikome nije lako igrati. Ovo veče je arhivirano, fudbal je takav. Čekamo ono što dolazi, a ono što je završeno ostaje u arhivi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading