Bambi Tošić: Ne može ovako da se igra, primili smo dva gola iz dve šanse!

Autor:

Sport

20.09.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da su crno-beli platili danak neopreznosti u realizaciji šansi i prevelikoj bojažljivosti od početka meča protiv AZ Alkmara što je rezultiralo da u prvom kolu Lige Evrope odigraju samo 2:2 na domaćem terenu...

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Zoran Tošić

- Nismo uspeli da održimo prednost posle crvenog kartona. Bili smo u podređenom položaju do njihovog isključenja. Imali smo dosta šansi, ali je posle našeg drugog gola usledilo izjednačenje. U ovakvom takmičenju svaka šansa mora da se pretvori u pogodak. Morali smo da pobedimo, jer bismo bili prvi, ali ima još dosta da se igra - rekao je Tošić za RTS posle meča.

Prema njegovim rečima, crno-beli su bojažljivo krenuli od starta meča, a pozitivne okolnosti koje su usledile nisu znali da iskoriste.

- Kontrolisali smo je posle crvenog kartona. Previše respekta i bojažljivo od starta, a gol za 2:2 nas je presekao. Kada vodiš i imaš igrača viđe normalno je da kontrolišeš utakmice, a umesto 3:1 dogodila se neopreznost. Ali dobro, ima još dosta da se igra, mnogo nam je žao. Tri boda bi nas pogurala, ali tako je kako je - slegao je ramenima bivši reprezentativac Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Bivše krilo CSKA se zahvalilo publici na sjajnom ambijentu istakvši da ne vidi problem što ga je trener Savo Milošević ranije izveo sa meča.

- Imao sam manji problem pre utakmice, trener je odlučio da izađem, imali smo povoljan rezultat, a imali smo i fenomenalne igrače na mojoj poziciji - završio je Tošić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
stanimirbrankovic

20.09.2019 08:40

Naravno,u odbrani jedini pravi igrac je Pavlovic,oni ostali obicne klade.