Milenković: Svako od nas mora da bude malo ljut na sebe!

Autor:

Sport

20.09.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milenković polako ali sigurno postaje jedan od lidera ove ekipe Fiorentine, pošto je neko čije zalaganje na terenu i te kako umeju da prepoznaju navijači "Viole."

Nikola Milenković

Dolaskom milijardera Roka Komisa u klub porasla su i očekivanja, ali ekipa Vinćenca Montele osvojila je samo jedan bod u prva tri kola. Ipak, on je stigao nakon vrlo dobre partije protiv aktuelnog šampiona Juventusa, što je stvar koja bodri sve na Artemio Frankiju.

- Došli su mnogi novi i iskusni igrači. Ima i dosta naših mladih igrača koji se razvijaju vrlo dobro. Potrebno nam je vreme, postaćemo još bolji - rekao je Milenković.

Ipak, rezultati još uvek nisu u skladu sa očekivanjima.

- Svako od nas mora da bude malo ljut na sebe, jer smo osvojili samo jedan bod i zaslužujemo više od toga. U fudbalu se ne računa ono što se dešavalo u prošlosti. Moramo da se pripremimo za sledeću utakmicu - nastavio je štoper, a po potrebi i desni bek Fiorentine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sledi gostovanje poljuljanoj Atalanti, koja je doživela debakl na otvaranju Lige šampiona u Zagrebu (0:4).

- Atalanta je veoma jaka, pokazali su da na terenu umeju da vrše veliki pristisak na protivnika. Imaju neverovatan napad, koji može da postigne gol u bilo koje vreme, tako da ćemo morati da budemo spremni da primenimo ono što smo pripremili tokom nedelje. Moramo da igramo onako kako smo to radili protiv Juventusa - zaključio je reprezentativac Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading