Zidanu preti otkaz, moguće zamene Murinjo, Alegri i dve legende Reala

Autor:

Sport

20.09.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od odlaska Kristijana Ronalda iz kluba ništa ne ide kako treba u Real Madridu, a posle teškog poraza od PSŽ-a Zinedin Zidan je pod pritiskom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Perez nije zadovoljan rezultatima

Njegov tim je očajno počeo sezone, uprkos dovođenju zvezda poput Edena Azara, Ferlanda Mendija, Edera Militaa i Luke Jovića. Ukoliko ubrzo ne dođe do boljih rezultata Francuz bi mogao da ostane bez posla.

Marka piše da postoji nekoliko stručnjaka zanimljivih Realu, a prva meta je Masimilijano Alegri. Pominje se i mogući povratak Žozea Murinja u redove „kraljevskog kluba“, a i dve legende Reala su u igri.

Kako navodi Marka Raul bi mogao da sedne na klupu kluba u kojem je tresao mreže, ali Mundo Deportivo navodi da uprava kluba ipak ne želi nekadašnjoj sedmici da ponudi posao. Oni navode da je njihova želja nekadašnji vezista Real Sosijedada, Liverpula, Bajerna i Reala Ćabi Alonso.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading