Gobeljić: Iscrpio nas je Bajern, ali protiv Partizana umor nestaje!

Autor:

Sport

20.09.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju 22. septembra sa početkom od 18 časova na programu je 161. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Oba tima svetkovinu srpskog fudbala očekuju posle teških evropskih utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić je u razgovoru za klupski sajt naglasio važnost susreta sa najvećim rivalom.

- Večiti derbi je utakmica koja nosi posebnu težinu. Znamo svi koliko je taj meč važan celoj zemlji. Danima pre priča se samo o susretu Crvene zvezde i Partizana. Velika je čast biti deo takve utakmice. Navikli smo na fantastičnu podršku sa tribina, mnogo puta do sada smo pokazali da su oni naša snaga na terenu. Verujem da će tako biti i ovog puta i nadam se da ćemo na kraju slaviti - rekao je reprezentativac Srbije, a preneo klupski sajt.

Obe ekipe će u susret ući nakon iskušenja na međunarodnoj scemi, a Gobeljić je naglasio da u derbiju umor ne može biti opravdanje.

- Utakmica dolazi posle evropskog susreta sa Bajernom. Sigurno smo iscrpljeni, borili smo se svih 90 minuta na teškom gostovanju, ali večiti derbi je utakmica u kojoj i umor nestaje. Svi smo maksimalno fokusirani na to da ostvarimo dobar rezultat i da obradujemo naše navijače, tako da ne razmišljamo o umoru. Naporno treniramo, slušamo savete šefa Milojevića i stručnog štaba i daćemo sve od sebe da sprovedemo u delo ono što od nas traži.

Crvena zvezda ima problema zbog velikog broja stranaca. Na terenu ih može biti samo četiri, a desni bek, koji će možda u Humskoj zaigrati i na suprotnoj strani igrališta, smatra da su svi svesni važnosti meča i spremni za izazov.

- Dobili smo u prelaznom roku velika pojačanja na terenu, ali, što je još bitnije, i sjajne ljude. Svi stranci su znali dosta o večitom derbiju i pre nego što su došli u Zvezdu. Taj okršaj poznat je širom Evrope i sveta. Mi smo se potrudili da im dodatno dočaramo šta ih očekuje u nedelju na terenu. Nema sumnje da će svih 11 igrača koji se nađu na terenu dati maksimum za grb koji nose na grudima - dodao je Marko Gobeljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading