Azar isprozivao Engleze i Čelsi!

Autor:

Sport

20.09.2019

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eden Azar je ovog leta stigao kao veliko pojačanje u ekipu Reala iz Madrida. Sjajni Belgijanac uporedio je svoj bivši klub, Čelsi, sa velikanom iz Madrida.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Belgijanac je bio u sastavu Reala u prvo meču ovogodišnjeg izadnja Lige Šampiona, a španski tim je ubedljivo poražen protiv Pariz Sen Žermena.

Azar je dao izjavu povodom razlika u fudbalskoj kulturi u Engleskoj i u Španiji.

- Mislim da su ovde navijači zaista pravi navijači - rekao je Eden Azar.

- U Engleskoj nema pravih navijača - ljudi vole fudbal i to je tačno. Svi gledaju fubal - i deca i tinejdžeri i stari, zaista su zainteresovani, ali nisu pravi fanatici. Kada sam bio u Čelsiju dešavalo se da gubimo i bili smo razočarani, ali niko to baš nije doživljavao kao katastrofu - dodao je sjajni dribler.

- Već sada u prvoj sezoni u Realu, kada god imam kontakt sa navijačima, jasno i je da oni očekuju da ćemo mi osvojiti Ligu šampiona - zaključio je Azar.

Azar je u proteklom prelaznom roku pojačao „kraljevski klub“, a „Beli“ su obeštećenje Čelsiju platili 100 miliona evra. Pre londonskih „Plavaca“ nastupao je za francuski Lil, a za reprezentaciju Belgije zabeležio je čak 102 nastupa, iako ima 28 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading