Zvezdin rival nastavlja da posrće: Lester okrenuo Totenhem i naneo mu težak poraz!

Autor:

Sport

21.09.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema poraženi su u šestom kolu Premijer lige na gostovanju u Lester, domaćin je nakon preokreta slavio sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lester vs. Totenhem

Poveli su "pevci" u 29. minutu, sjajna akcija, Lamela pronalazi Sona, koji ostavlja petu Kejnu, a engleski napadač najpre prolazi dvojicu čuvara, a onda u padu uspeva da matira Šmajhela za 1:0.

Otišlo se sa minimalnom prednošću u korist gostiju iz Londona na odmor, dinamično od starta drugog dela, da bi u 65. minutu Orije duplirao prednost Totenhema. Postigao je efektan pogodak, ali je on na kraju poništen zbog ofsajda, nakon intervencije video pomoćnika.

Samo par minuta nakon što je Sparsima poništen pogodak, Lester poravnava rezultat, strelac je Rikardo Pereira. 


A onda, u 85. minutu potpuni šok za goste, "bomba" Džejmsa Medisona sa oko 25 metara udaljenosti, Gazaniga je bio nemoćan, potpuni preokret na "King Paueru".

Do kraja nije bilo promene rezutata, Lester se sa trećim trijumfom ove sezone popeo na drugo mesto na tabeli, imaju 11 bodova, dok je Totenhem sada peti sa tri boda manje.

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading