Milojević samo još ovo nije uradio protiv Partizana!

Autor:

Sport

22.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras od 18 časova u okviru devetog kola Linglong Tire Superlige dočekuju Crvenu zvezdu. U susret 161. večitom derbiju donosimo vam jednu zanimljivu informaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa večitog derbija

Crvena zvezda ima četiri boda više od Partizana, ali ne igra samo protiv večitog rivala, već i protiv jedne neugodne tradicije koja je prati već godinama. O čemu se radi?

Aktuelni šampion Srbije nema pobedu na stadionu Partizana u Humskoj više od DVE I PO GODINE! Poslednji put kad su se crveno-beli radovali na terenu crno-belih bilo je u okviru 150. večitog derbija.

Tada je Zvezdu sa klupe predvodio Miodrag Božović i tri boda su upisana rezultatom 2:1.  Partizan je poveo golom štopera Sedrika Gogue, a preokret su tada doneli stranci - Luis Ibanjez i Ugo Vieira.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Što se aktulenog trenera Crvene zvezde tiče, Vladan Milojević na stadionu Partizana ima dva remija od po 1:1 i oba puta je gol za goste postigao Ričmond Boaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading