SUPERLIGA: TSC se vratio na prvo mesto pobedom u Kruševcu, tri minimalna slavlja u ostalim utakmicama!

Autor:

Sport

21.09.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su još četiri utakmice devetog kola Linglong Tire Superlige Srbije. Videli smo dve pobede domaćina i gostiju, a najviše golova bilo je u Kruševcu... Prva utakmica ovog kola igrana je u Inđiji, Radnički iz Niša slavio je protiv domaćina sa 1:0.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri TSC-a slave pogodak

Ekipa TSC-a ponovo je lider našeg prvenstva! Izabranici Zoltana Saba savladali su Napredak u Kruševcu sa 3:1,  a sve je rešeno posle prvih četrdeset i pet minuta kada je na semaforu stadiona Mladost stajalo 0:2.

Zaslužan za takav rezultat bio je dvostruki strelac Vladimir Silađi koji je golmana Miloševića savladao u 21. i 38. minutu. Sa druge strane, u drugom poluvremenu neizvesnost je vratio Igor Ivanović u 81. , ali je samo šest minuta kasnije Srđan Grabež postavio konačan rezultat.

Beogradske ekipe su na svojim terenima bile polovične ovog popodneva. Čukarički je slavio protiv lučanske Mladosti 1:0 pogotkom Slobodana Tedića u 82. minutu, dok je Rad poražen od surduličkog Radnika takođe minimalnim rezultatom.

Tim sa Banjice imao je igrača manje od 54. minuta jer je crveni karton dobio Goran Smiljanić, a Radnik je to iskoristio preko Evgena Pavlova na dvadesetak minuta do kraja utakmice.

Poslednja utakmica koja se igrala od 18 časova završena je takođe minimalnim rezultatom i crvenim kartonom. U Subotici je Javor prekinuo seriju dobrih rezultata porazom od Spartaka 1:0. Jedini pogodak bio je delo Milana Marčića u 87. minutu, a mnogo je doprinelo isključenje veziste tima iz Ivanjice, Nikole Kuveljića tri minuta ranije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading