(VIDEO) Sosijedad igra fantastičan fudbal: Lagana pobeda u Barseloni za treće mesto na tabeli!

Autor:

Sport

22.09.2019

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Madriđana, pao je i klub iz Barselone! Dve velike pobede upisao je Sosijedad u dva kola i krenuo je ka vrhu tabele, gde posle pet kola vlada gungula kakva nije viđena u poslednjih 10 godina. Espanjol ništa nije mogao gostima iz San Sebastijana, koji su bili čvrsti kao granit i bez ikakve frke odneli tri boda kući – 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Real Sosijedada

U prošlom kolu Real Sosijedad je kod kuće tukao Atletiko Madrid sa 2:0. Danas u Barseloni na pleća je oborio Espanjola. Tri gola i dvojica drugih strelaca u odnosu na prethodnu utakmicu. Ceo tim je, dakle, sve razigraniji.

Prva napadačka perla plavo-belih Vilijam Žoze smestio je lopte u gol za prva dva pogotka na utakmici. Nije mu, doduše, bilo ni teško, dobio je lopte kao na tacni, samo da ih spakuje u mrežu, bez mnogo trčanja.

Espanjol je dvadesetak minuta pre kraja smanjio na 2:1, podigao je publiku na noge, ponadali su se fanovi da bi se moglo bar do boda, a onda – hladan tuš. Jeste se igralo na RCDE stadionu, ali danas su tu gazdovali momci iz San Sebastijana. 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Aleksandar Isak je samo tri minuta kasnije vratio na dva razlike (3:1) i ubio svaku nadu domaćima da mogu da se spasu poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading