(VIDEO) Frenkijev Čelsi nije mogao ništa protiv Klopovog Liverpula, Arsenal velikim preokretom do pobede!

Autor:

Sport

22.09.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šestom kolu Premijer lige Liverpul je na gostujećem terenu bio bolji od Čelsija (2:1), dok je na "Emirejtsu" Arsenal savladao Aston Vilu (3:2)...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Čelsi-Liverpul

"Crveni" su pobedom nad "plavcima" nastavili pohod na titulu. Igrači Jirgena Klopa poveli su golom Trenta Aleksandera-Arnolda u 14. minutu, dok je Firmino na isteku pola sata igre povećao prednost gostujućeg tima.

Londonski tim je na sve načine pokušavao da smesti loptu u protivnički gol, ali uspeli su da postignu samo utešni pogodak. Strelac za domaće je bio Kante u 71. minutu utakmice.

Na "Emirejtsu" Arsenal je preokretom trijumfovao nad Aston Vilom. Gosti su dva puta imali prednost, ali "tobdžije" su ipak sprečile šok na domaćem terenu.

Strelci za povratnika u elitni rang su bili: Džon Mekgin u 20. i Vesli u 60. minutu , dok su u pobedničkom timu precizni bili: Pepe u 59. , Kalum Čejmbers 81. i  Pjer Emerik Obamejang u 84. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading