Tošić: Dao sam gol Zvezdi i ostvario životni san!

Autor:

Sport

22.09.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Tošić posle posle pobede Partizana nad Crvenom zvezdom (2:0), i njegovog prvog pogotka na "večitom derbiju", kaže da mu se ispunila životna želja, te da je sada vreme za nove ciljeve.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Tošić

Tošić je pre meča rekao da bi gol protiv crveno-belih krunisao njegovu dugu karijeru, ali on sada tvrdi da je vreme za nove ciljeve.

- Rekao sam, ako dam gol u derbiju, mogu i da završim karijeru. Naravno šalio sam se, konačno sam to uradio, a sada postavljam neke nove ciljeve - kaže jedan od najiskusnijih igrača Partizana.

On dodaje da su crno-beli kontrolisali veći deo utakmice, a da je Zvezda imala svoje šanse, ali da se jasno videlo ko je bio bolji na terenu.

- Kontrolisali smo veći deo utakmice, oni su svojim kvalitetom pokušali da dođu do rezultata, ali mi smo kontrolisali meč, prvo je Suma postigao pogodak, a moj je bio šlag na tortu - rekao je Bambi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading