(VIDEO) Inđija burno reagovala posle šest dosuđenih penala: Zašto i kome smetamo?

Autor:

Sport

23.09.2019

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Inđija reagovao je saopštenjem za javnost u kome stoji jasno pitanje: Kome smeta "mala" Inđija u Superligi i zbog čega neko iz samo sebi znanim razlozima želi da uništi jednu zdravu sportsku atmosferu.

RepublikaFoto: Starsport
Šest penala je svirano protiv Inđije

U Inđiji ističu da klub sa novim rukovodstvom predstavlja nešto novo i svetlo u srpskom fudbalu, ali da to raznim mešetarima u srpskom fudbalu ne odgovara, kao i da klub nikada neće biti deo nečasnih radnji.

Zbog svega navedenog, usledilo je javno pitanje iz Srema:

- Zbog čega je FK Inđija kao klub koji igra najlepši fudbal u Srbiji kažnjen sa šest dosuđenih jedanaesteraca protiv naše ekipe, pitamo zašto smo "najgrublji" klub u Superligi po broju pokazanih žutih kartona, ako javnost dobro zna način i stil igre FK Inđija. Zašto i kome smetamo, i zašto se protiv našeg kluba vodi neviđena hajka?

Sa druge strane, našim fudbalerima je "zabranjeno" da ulaze u duele jer svaku kontakt igru igru sudije okarakterišu kao prekršaj naših igrača. A o suđenju u Inđiji najbolje svedoči reakcija inđijske mirne publike koja je sudijsku trojku sa poslednje utakmice ispratila neviđenim zvižducima i povicima - stoji u saopštenju Inđije.

Od pomenutih šest jedanaesteraca, tri su dosuđena u poslednja dva kola. Od čega dva u utakmici sa Crvenom zvezdom na stadionu Rajko Mitić (1:2), a jedan u subotnjem meču sa Radničkim iz Niša u Inđiji (0:1).

Zbog penala koji je u pobedonosni gol pretvorio Nermin Haskić u 12. minutu usledila je i pomenuta reakcija publike na Gradskom stadionu, upućena sudijskoj trojci na čelu sa arbitrom Novicom Anđelovskim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading