Posle arbitraže Srđana Jovanovića: Poznate sudije za utakmice večitih rivala nakon derbija!

Autor:

Sport

24.09.2019

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još su svima u fudbalskoj Srbiji puna usta Srđana Jovanovića, njegove arbitraže u 161. večitom derbiju. Crvena zvezda smatra da ju je oštetio, Partizan ne vidi ništa sporno, a već se polako akcenat pomera ka deliocima pravde koji će stajati na centru u odloženim utakmicama na programu ove srede. I tako će, s obzirom da je razlika na tabeli između najvećih srpskih klubova samo bod, verovatno biti u većem delu jeseni, jer je, izgleda, postalo važno ko kome sudi, a ne ko kako igra.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa 161. večitog derbija

Tek, Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije je za odloženi susret trećeg superligaškog kola Voždovac – Crvena zvezda (sreda, 19 časova) delegirala Bojana Nikolića, sa pomoćnicima Nenadom Kurčubićem i Markom Dimitrijevićem. 

Nikolić je u aktulenom prvenstvu vodio pet mečeva, još nije sudio ni "zmajevima", ni aktuelnom prvaku, ali je u prošlosti vodio 12 Zvezdinih utakmica. Kad je on na centru tim sa Marakane ne gubi, ima deset trijumfa i dva remija.

RepublikaFoto: Starsport
Bojan Nikolić

S druge strane, u Ivanjici će pištaljka biti u ruci Lazara Lukića, ovdašnjoj javnosti poznatog po tome što je sudio čuvenu utakmicu na krovu Tržnog centra stadion, Voždovac – Crvena zvezda, kad su crveno-beli ostali bez titule.

Što važi za Nikolića u Zvezdinom, to se može reći za Lukića u Partizanovom slučaju. Sa njim u ulozi glavnog delioca pravde "Parni valjak" nikad nije poražen.  Doduše, na manjem uzorku: pet trijumfa i jedan remi, s tim da je 1:1 na Čairu 15. maja ove godine imalo ukus pobede za tim iz Humske, pošto su se preko Radničkog plasirali u finale Kupa.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Lukić

Meč Javor - Partizan (sreda, 17.00) biće peti Lukićev ove sezone u elitnom rangu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading