Zvezda prebolela derbi: Crveno-beli rutinski savladali Voždovac za vrh tabele!

Autor:

Sport

25.09.2019

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Voždovca na gostovanju na "krovu" rezultatom 1:3 u zaostaloj utakmici 3. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Na startu meča lopta je konstantno bila na polovini domaćih, izabranici Vladana Milojevića nisu čekali dugo da naplate bolju i ofanzivniju igru.

Od 11. minuta Zvezda je povela sa 1:0. Slobodni udarac izveo je Marin, dobro je centrirao, a na drugoj stativi sam je ostao Miloš Degenek, kome nije bilo teško da loptu smesti u mrežu.

Uspeo je Voždovac da zapreti n nastavku, ali posle 15 minuta Zvezda je uspela da poveća vođstvo.

Ovoga puta Ben je iskoristio asistenciju kapitena Marka Marina i lagano zatresao mrežu domaćih.

Imao je fudbaler Voždovca Nemanja Nikolić dobru priliku u 28. minutu, ali je lopta otišla malo pored leve stative gola Borjana. Ali, ono što on nije uspeo uspeva 3 minuta kasnije Mašović.

Odličan centaršut Justasa Lacickasa iskoristio je Alen Mašović na drugoj stativi. Krilni napadač domaćih je iz peterca rutinski savladao Milana Borjana.

RepublikaFoto: Starsport

Imali su domaći još jednu veliku priliku pred kraj prvog dela igra, ali Lazar Zličić nije uspeo da stopostotnu šansu pretvori u pogodak. Na veliki odmor se otišlo sa 1:2 za gostujuće fudbalere.

Uspela je Zvezda da u ranoj fazi drugog poluvremena postigne gol, a onda je do kraja meča držala konce u svojim rukama.

Milan Gajić je odlično probio po levoj strani, a zatim poslao loptu u šesnaesterac. Aleksa Vukanović je samo postavio nogu i savladao golmana Ilića.

Zvezda nije želela da forsira igru, Marin je nekoliko puta sjajno proigrao saigrače, ali ozbiljnije šanse nije bilo, domaći nisu uspeli da naprave priliku za pogodak i kapitulirali su rezultatom 1:3.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading