Partizan i Zvezda igraju tokom reprezentativne pauze!

Autor:

Sport

27.09.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije odredio 9. oktobar kao termin za četiri utakmice prve runde Kupa Srbije, koje nisu odigrane u predviđenom terminu, jer su Crvena zvezda i Partizan morali da odrade po jedan zaostali prvenstveni meč, protiv Voždovca i Javora.

RepublikaFoto: Starsport
Jedan od duela sa 161. večitog derbija

Tek, odlučeno je da se u sredu 9. oktobra sretnu Trepča iz Kosovske Mitrovice i Crvena zvezda, verovatno na stadionu Čukaričkog, dok će crno-beli morati da putuju u Grošnicu, u blizini Kragujevca, na megdan Vodojaži. Ostaje samo da se odredi i satanica.

Istog dana Voždovac će na krovu Tržnog centra „Stadion“ ugostiti Teleoptik, dok će Proleter u Novom Sadu igrati sa Javorom.

Inače, i tokom novembarske reprezenattivne pauze večiti rivali će biti zauzeti. Nije potvrđeno, ali te dve sedmice biće jedina šansa da umetnu utakmice iz odloženog šestog kola, pa će Parni valjak putovati u Surdulicu, na megdan Radniku, dok će crveno-beli dočekati Čukarički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading