Olimpijakos 30 miliona SKUPLJI u odnosu na Zvezdu!

Autor:

Sport

28.09.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u utorak igra meč drugog kola grupne faze LŠ protiv Olimpijakosa na stadionu Rajko Mitić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Olimpijakosa

Fudbaleri srpskog šampiona u utorak (21.00 Arena sport 1) u 2. kolu B grupe Lige šampiona dočekuju grčki Olimpijakos i imaju odličnu šansu da osvoje tri boda, koja bi ih potpuno vratila u borbu za proleće u Evropi!

Nema sumnje da će beogradski crveno-beli protiv "bratskog" kluba ići na tri boda, koji bi im u ovom momentu došli kao melem na ranu nakon loših izdanja i poraza u Minhenu protiv Bajerna (3:0) i u 161. večitom derbiju protiv Partizana (2:0).

Nije na odmet pomenuti da igrački kadar grčkog Olimpijakosa vredi čak 89,25 miliona evra, što je za preko 30 miliona evra više od ukupne cene prvotimaca Crvene zvezde. Fudbaleri Crvene zvezde ukupno vrede 57,95 miliona evra.

Ako se porede pojedinačne cene igrača u ova dva tima, niko ne može ni da priđe glavnom igrači Pirejaca Kostasu Fortunisu, kojeg Transfermarkt procenjuje na deset miliona evra. Veliku tržišnu vrednost imaju vezisti Madi Kamara (osam miliona) i Daniel Podens (šest miliona), kao i defanzivci Pape Abu Sise i Omar Elabdelaui (po šest miliona), Ruben Semedo (pet miliona), Leonardo Kutris (pet miliona).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading