Liverpul srećnim golom do pobede!

Autor:

Sport

28.09.2019

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula upisali su tešku pobedu rezultatom 1:0 na gostovanju Šefild Junajtedu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vajnaldum i Firmino slave jedini pogodak na meču

Jedini gol za crvene postigao je Vajnaldum u drugom delu meča i ispostavilo se doneo pobedu svom timu.

Ekipa Jirgena Klopa ima maksimalan 21 bod nakon sedam odigranih kola, pa je odmakla od Mančester sitija, koji gostovanje Evertonu dočekuje sa čak osam bodova zaostatka za liderom.

Mane je u 44. minutu  propustio najbolju priliku za Liverpul u prvom poluvremenu, kada je nakon pasa Firmina pogodio stativu.

Dobru šansu domaćin je imao nakon 20 minuta igre u drugom delu, Norvud je tukao sa ivice šesnaesterca, ali je Adrijan bio oprezan. Usledio je i pokušaj Fleka, ali je vezista Šefilda izblokiran. 

Potom je nakon udarca  Vajnalduma sa ivice kaznenog prostora  lopta išla pravo u ruke Hendersonu. Međutim, talentovani golman je loše odreagovao, lopta mu je prošla kroz ruke i završila u mreži.

Mogao je Salah da dotuče rivala u 79. minutu, pobegao je odbrani rivala i izbio sam pred Hendersona, ali se čuvar mreže domaćina ovog puta sačuvao svoj gol. 

Trudio se Šefild da dođe do izjednačenja, ali je Adrijan ostao nesavladan, a Liverpil je upisao sedmu pobedu od starta sezone, a ima maksimalan učinak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading