Cene astronomske, ali biće puna "Marakana": Evo koliko još ima ulaznica za Olimpijakos!

Autor:

Sport

29.09.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu 28. septembra počela je prodaja pojedinačnih karata za utakmicu drugog kola grupne faze Lige šampiona u kojoj Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje Olimpijakos.

RepublikaFoto: Starsport
Najvijači Zvezde

Cene ulaznica su gotovo utrostručene u odnosu na prošlu godinu, uz činjenicu da su članovi kluba i vlasnici sezonskih karata imali pogodnosti. Sve je to malo uticalo na euforiju među navijačima pre utakmica u elitnom takmičenju u Ljutice Bogdana. 

Da podsetimo, za kompletne ulaznica za severnu i južnu tribinu treba izdvojiti 12.000 dinara, istok centar i zapad bok koštaju 30.000 dinara, dok je cena za zapad centar 36.000 dinara...

Međutim, iako su cene paprene, prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana, kako piše "Mozzart sport", prodaja je prošla zadovoljavajuće.

Isti izvor navodi, pozivajući se na izvore sa "Marakane", da je za utakmicu protiv Olimpijakosa ostalo još oko 9.000 pojedinačnih ulaznica. To znači da je srpski šampion prodao oko 30 hiljada kompleta. Primera radi, prošle godine je prodato 39 hiljada kompleta.

To je i maksimum koji Crvena zvezda može da proda, pošto dobar deo ulaznica ide u ruke predstavnicima evropske kuće fudbala, kao i sponzorima u čijem pulu se, između ostalih, nalaze Gasprom, Telekom...Očekuje se da na Marakani bude sigurnih 40 hiljada ljudi u utorak veče, sa tendencijom da stadion na kraju ipak bude pun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading