Grad mode podrhtava: Legendarni napadač Milana prvi kandidat za novog trenera "rosonera!"

Autor:

Sport

30.09.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je kontaktirao Andreja Ševčenka, iako je aktuelni trener Marko Đampaolo dobio još jednu utakmicu fore da sačuva posao. Niko na San Siru više ne veruje u aktuelnog kormilara posle užasnog starta i četiri poraza u šest utakmica u prvenstvu, a kriza je kulminirala sinoćnim debaklom protiv Fjorentine od 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Milana

Kako javlja Tutomerkato, "rosoneri" su započeli pregovore sa legendarnim Ševom koji trenutno predvodi reprezentaciju Ukrajine. 

Ševčenko, koji je juče napunio 43 godine, trenira nacionalni tim svoje zemlje od 2016, a ugovorom je vezan do jula 2020. i završetka Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrej Ševšenko

Nekadašnji golgeter "rosonera" je imao dve igračke avanture sa Milanom, prvu i znatno uspešniju od 1999-2006. i drugu na pozajmici iz Čelsija u sezoni 2008/2009.

Marku Đampaolu su u klubu dali još jednu priliku da sačuva posao i to sledećeg vikenda na gostovanju u Đenovi protiv "Grifona" koji su takođe u krizi.

Zanimljivo da je i Đenova je dala ultimatum svom treneru Aureliju Andreacoliju da će dobiti otkaz ukoliko ne savlada Milan, a njega bi trebalo da nasledi na klupi još jedna legenda Milana, Đenaro Gatuzo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading