Iguman manastira Hilandar posetio Crvenu zvezdu pred Olimpijakos

Autor:

Sport

30.09.2019

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iguman manastira Hilandar Metodije bio je u poseti Crvenoj zvezdipred meč sa Olimpijakosom. Upozanao se sa Zvezdinom istorijom i poželeo puno sreće crveno-belima.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Iguman Hilandara je dobio i prigodne poklone od kluba

Iguman Hilandarskog manastira Metodije posetio je stadion "Rajko Mitić" pred utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv Olimpijakosa. Ugostili su ga predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik kluba Dragan Džajić. Družio se i sa Šestićem, Borovnicom, Vladimirom Petrovićem Pižinom, Aćimovićem i sa sekretarom Branislavom Kantarom.

Obišao je i muzej Crvene zvezde gde se upoznao s bogatom istorijom kluba. Posle prijatnog ručka posetio je i prvi tim Crvene zvezde gde je razgovarao sa šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem.

- Velika mi je čast i radost što sam u poseti ovako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Prvi put sam na ovom stadionu i to je nastavak duhovne veze koja postoji u istoriji poslednjih godina koja je još veća. Mi često u Hilandaru imamo posete Zvezdinih igrača i ostalih članova, a sada se stvorila prilika da uzvratim posetu – rekao je iguman Metodije.

Istakao je da su sportisti naše zemlje izuzetno bitni, kao i da redovno gleda Zvezdine utakmice.

- Pratim Zvezdine utakmice. U mladosti sam se bavio sportom tako da mi je usađena ta ljubav. Svakako se radujem uspesima naših sportista koji nas sjajno predtsvljaju u svetu. Crvena zvezda je kroz istoriju bila jedan od simbola našeg naroda. Uspehe koje Zvezda ostvaruje narod doživljava kao nacionalne – rekao je iguman manastira Hilandara Metodije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading