Arena sport pred Zvezda - Olimpijakos: Program od podne do ponoći, opustite se pred meč uz “Puteve šampiona”

Autor:

Sport

01.10.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milionska armija navijača Crvene zvezde na dan utakmice sa Olimpijakosom moći će da uživa u višesatnom programu posvećenom utakmici drugog kola Lige šampiona koja se večeras od 21 sat igra na najvećem srpskom stadionu.

RepublikaFoto: Promo
Kroz program će vas voditi harizmatični voditeljski par

Studijski program počinje već u podne. Gost Anđele Anđelković i Saše Tomića biće direktor Omladinske škole crveno-belih, Dragan Mladenović koji će govoriti o duelu mladih timova Zvezde i Olimpijakosa koji će Arena sport od 16 časova direktno prenositi sa stadiona “Voždovca”.

Pre i posle, kao na traci, ređaće se gosti Arene sport. Marko Perović, Uroš Spajić, Marko Grujić, Dragan Džajić, Ivan Dudić, Darko Kovačević, Jovan Stanković, Branko Jovičić, Milan Rastavac…

RepublikaFoto: Starsport

Sa nekoliko pozicija u gradu, uključivaće se i reporteri Arena sport koji će pratiti zajednički korteo srpskih i grčkih navijača koji kreće u popodnevnim satima ispred hotela “Moskva” ka stadionu Rajko Mitić. Novinari Jovana Guzijan, Nemanja Paunović i Ognjen Drašković preneće vam atmosferu i očekivanja navijača. Saznajte da li će stadion biti pun, koje su službe sve angažovane da bi se organizovao jedan ovakav događaj, gde će biti smešteni navijači Olimpijakosa i još mnogo zanimljivosti.

Kada je produkcija u pitanju, ispoštovani su svi standardi Lige šampiona. Miloš Milićević i Nenad Milovanović komentarisaće utakmicu koju će Arena sport realizovati sa više od dvadeset kamera, kranova, super slow kamera i stady cam - ova.
RepublikaFoto: Starsport

Kako se bude bližio početak susreta, tenzija i nervoza postajaće sve veća. Nju će pokušati da ublaže ili totalno eliminišu Nina Radulović i Dejan Pantelić. Nikako ne propustite da pogledate drugu epizodu serijala “Putevima šampiona” koju je popularni voditeljski par snimio u Madridu i posvetio ekipi Atletika za koji je svojevremeno više nego uspešno nastupao srpski internacionalac, Milinko Pantić. Upoznajte špansku prestonicu iz drugog ugla, zavirite u ultra moderni stadion “Metropolitano” i saznajte da li Nina bolje poznaje sport ili Deki istorijat i arhitekturu Madrida. Početak emisije je u 20h.

Po završetku utakmice sledi analiza dešavanja na terenu sa gostima u studiju i direktan prenos konferencije za medije trenera Vladana Milojevića odnosno Pedra Martinsa.

Sa Marakane poručuju da karata još ima u slobodnoj prodaji ali i da se očekuje da do početka utakmice i preostalih nekoliko hiljada bude rasprodato.
Za sve one koji ipak odluče da utakmicu gledaju na televiziji, pravo mesto je prvi program Arena sport.
 
RepublikaFoto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading