Lajović ispustio Cicipasa, Šapovalov dobio Kecmanovića

Autor:

Sport

01.10.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loš dan za srpske tenisere u Aziji, samo je Novak Đoković došao do pobede.

RepublikaFoto: Promo/TSS
Laslo je bio na korak od velikog trijumfa

Prvo je eliminisan Filip Krajinović, a sada sa turnira u Tokiju ispao i mladi srpski teniser Miomir Kecmanović. On je eliminisan  na startu turnira u Tokiju, pošto je izgubio od Denisa Šapovalova 6:4, 6:4.

Kanađaninu je za prolazak u narednu rundu bio dovoljan po jedan brejk u oba seta. Naredni rival biće mu pobednik duela između Belgijanca Davida Gofana i Španca Pabla Karenja Buste.

Dušan Lajović je u Pekingu prikazao bolju igru, ali je to bilo nedovoljno za pobedu. On je dobio prvi set u duelu sa Stefanosom Cicipasom 6:4 i sjajno otvorio svoje učešće na turniru u prestonici Kine.

Ipak već na startu drugog seta izgubio je servis i mladi Grk je došao do izjednačenja. U trećem setu je uspeo da dođe do brejka, ali je onda izgubio dva gema na svoj servis i to je bilo dovoljno za konačnih 4:6, 6:3, 6:4 za Cicipasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading