Kazemiro spasio Real bruke usred Madrida, Šahtjor u poslednjem minutu srušio Atalantu!

Autor:

Sport

01.10.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicama drugog kola nastavljeno je takmičenje u Ligi šampiona! Program su otvorili Real Madrid koji je sa puno muke remizirao sa Klub Brižom 2:2 na razočarenje navijača na "Santjago Bernabeu", dok je Šahtjor u finišu stigao do tri boda protiv Atalante 1:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Real Madrid vs. Klub Briž

Emanuel Denis je šokirao Real Madrid već u 9. minutu postigavši vodeći pogodak. Odbrana Reala je lako ispala u toj situaciji, prvobitno je dosuđen ofsajd, ali posle konsultacije sa VAR sudijama, presuđeno je da je pogodak regularan, a potom kada se činilo da Madriđani stežu obruč i da je pitanje kada će preokrenuti stvari u svoju korist, usledio je još jedan hladan tuš.

Pola sata kasnije na semaforu je pisalo 2:0, Denis je po drugi put matirao Kurtou. Međutim, očekivalo se da "kraljevići" neće tek tako kapitulirati.

Serhio Ramos je iz sumnjive pozicije glavom doneo prvi gol Real Madridu, međutim utisak je da je gol postignut iz ofsajda iako su sudije konsultovale VAR.

Međutim, Kazemiro u finišu utakmice uspeva da izvuče bod na "Santjago Bernabeu".

GRUPA A

Real Madrid - Klub Briž 2:2/ Ramos 55, Kazemiri 85., Denis 9., 39.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Josip Iličić je mogao da donese prednost Atalanti već u 16. minutu, ali je njegov udarac sa bele tačke odbranio Andrij Pjatov.

Atalanta je napokon povela posle nekoliko šansi, Duvan Zapata je u 28. minutu utakmice zatresao mrežu Šahtjora za vođstvo italijanskog tima od 1:0.

Međutim, Šahtjor izjednačuje  u 41. minutu, Moraeš je dobio sjajnu loptu u prostor od Alana Patrika. Prihvatio je obišao golmana Goljinija i poravnao rezultat u finišu prvog poluvremena, do kraja obe ekipe nisu uspele da smeste loptu u mrežu.

Ali, potpuni šok se desio kada je Solomon u 95. minutu matirao golmana Atalante.

GRUPA C

Atalanta - Šahtjor 1:2 / Zapata 28., Moareš 41., Solomon 95.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading