Vezista crveno-belih samouveren: Prolazimo grupnu fazu!

Autor:

Sport

02.10.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde, Njegoš Petrović istakao je posle pobede nad Olimpijakosom 3:1 u drugom kolu Lige šampiona da je presrećan zbog ishoda meča i debija u prestižnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave sa navijačima posle pobede nad bratskim Olimpijakosom

Trijumf crveno-belima doneli su Miloš Vulić, Nemanja Milunović i Ričmond Boaći golovima u 63, 87. i 90. minutu meča.

- Briljantna pobeda, utisci su stvarno fenomenalni. Ostvarili smo ono što smo želeli – prvu pobedu u grupnoj fazi Lige šampiona. Atmosfera je takođe bila super. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim fenomenalnim navijačima - istakao je Petrović, koji je ujedno proslavio i svoj debi u elitnom evropskom takmičenju.

- Mogu da kažem da sam presrećan i oduševeljen. Mislim da još nisam svestan toga. Sve se izdešavalo u jako kratkom periodu, ali mogu da kažem da sa zadovoljan. Žao mi je što se Kanjas povredio i da je jedino pozitivno u celoj priči to što sam ja dobio šansu - dodao je mladi vezista.

Na konstataciju da sebe štedeo i da je dobio žuti karton, 20-godišnjak je rekao:

- Ja sam takav igrač. Kada izađem na teren, dajem sve od sebe. Borben sam što se defanzive tiče i sigurno će tako biti i u budućnosti.

Crveno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto u grupi B Lige šampiona.

- To mi dosta znači. Kada sam došao ovde rekao sam da Crvena zvezda zaslužuje da prođe grupnu fazu i siguran sam da ćemo to i ostvariti - naglasio je Petrović.

Totenhem je izgubio od Bajerna 7:2 na domaćem terenu, dok je Zvezda u duelu sa Bavarcima ‚držala‘ 0:1 do samog kraja, da bi Robert Levandovski i Tomas Miler zatresli mrežu Milana Borjana u 80. i 90+1. minutu.

- To vam stvarno govori protiv kakve smo ekipe igrali. Imali smo 0:1 do nekog 80. minuta, gde je i Marin mogao da iskoristi tu šansu da to bude 1:1. Mislim da ste i vi sada svesni kakav smo rezultat mogli da ostvarimo tamo - zaključio je Petrović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

U narednom kolu elitnog evropskog takmičenja Zvezda 22. oktobra putuje na gostovanje Totenhemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading