Miletić zna recept za pobedu protiv Astane!

Autor:

Sport

02.10.2019

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizan Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa mora napadački da igra protiv Astane, kao i da im je poraslo samopouzdanje zahvaljujući dobrim igrama.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić na meču protiv AZ Alkmara u prvom kolu Lige Evrope

- Ovo je Partizan kakav bi uvek trebalo da bude. Igramo dobro, poboljšali smo neke stvari, poraslo nam je samopouzdanje. Dižemo formu! - rekao je Miletić, a onda otkrio zašto je to tako.

- Prethodnih godina nismo imali veliki fond igrača: 12-13 moralo je da iznese čitavu sezonu. Sad – 27, šef na sve računa, kockice su sklopljene, nije bitno ko igra. Otkad je došao Savo Milošević – prvenstveno gledamo sebe: kad smo na nivou, beležimo i dobre rezultate. Astana možda nije atraktivan protivnik, ali dugo igraju Evropu, iskusni su na međunarodnoj sceni. Neće da bude lako, međutim, ne postoje opravdanja – dug put, vremenska razlika, veštačka trava. Možemo da se nosimo s domaćinom, dobra su ekipa, naravno – i mi smo - istakao je desni bek Partizana.

Defanzivac zna gde bi mogli da nađu svoju šansu.

- Astanu odlikuju timska igra i iskustvo, sad i – pritisak. Imaju minus tri u prvenstvu, moraju da jure titulu, ostalo je još nekoliko kola. E, u tome bismo mogli da tražimo neku njihovu malo lošiju igru-zaključio je Nemanja Miletić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utakmica drugog kola Lige Evrope između Astane i Partizana igra se u četvrtak u 16.50 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading