Poznato je da li Pogba dolazi u Beograd!

Autor:

Sport

04.10.2019

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se spektakl u Humskoj, konačno će stadion Partizana otvoriti sve kapije svog stadiona na evropskoj utakmici posle kazne, a rival je najatraktivniji mogući, slavni Mančester junajted, ali u neslavnim trenucima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Ne "cvetaju ruže" engleskom timu, sa osrednjim rezultatima stiže tim Ole Gunara Solskjera u Humsku (24. oktobar, 19 sati), i još bez prve zvezde tima Pola Pogbe.

Tokom dana iz Engleske je stigla vest da će Francuz propustiti meč sa Njukaslom za vikend, a onda je i iz tabora "Trikolora" stiglo nešto konkretnije o stanju veznog igrača, i to od strane selektora Dešana.

- Postoji novi problem sa njegovim člankom - rekao je selektor francuske reprezentacije pošto je saopštio spisak igrača na koje računa za kvalifikacione mečeve protiv Islanda i Turske.

- Igrao je Karabao Kup, onda i u ponedeljak sa Arsenalom. Opet ima problem zbog kojeg će pauzirati tri nedelje. Voleo bih da bude sa nama, ali nažalost nije u stanju.

Mančester posle dva kola u Ligi Evrope ima četiri boda, uz gol-razliku 1:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading