Valverde pred otkazom. Zamena stiže iz Argentine!

Autor:

Sport

04.10.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je u jako lošoj formi ove sezone, a čak ni u pobedi nad Interom 2:1 u Ligi šampiona Katalonci nisu blistali.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pred otkazom

Bez Lionela Mesija tim Ernesta Valverdea je bezopasan, pa ni sjajni Ansu Fati koji je sa samo 16 godina zablistao nije uspeo da Barseloni pomogne da zaigra bolje.

Valverde je zbog očajnih igara na pragu otkaza, koji je mogao da dobije i prošle sezone kada je njegov tim ispao u polufinalu Lige šampiona od Liverpula. Tada je ostao na klupi tima sa „Nou Kampa“ samo zato što nije bila spremna adekvatna zamena.

Sada je uprava Barse rešila pitanje njegovog naslednika i španski mediji pišu da će ga zameniti sadašnji trener RiverPlejta Marselo Galjardo. Nekadšanji proslavljeni reprezentativac Argentine startovao je trenersku karijeru početkom decenije u Urugvaju.

U River Plejtu je zaređao trofeje, osvojio je dva puta Kopa Libertadores i jednom Kopa Sudamerikanu sa timom iz Buenos Ajresa i sada je očgledno vreme za veći izazov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading