BL: Pao šampion u Minhenu, "milioneri" jedva iščupali bod!

Autor:

Sport

05.10.2019

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrane su četiri utakmice sedmog kola nemačke Bundeslige, a najveće iznenađenje videli smo u Minhenu. Hofenhajm je napravio veliki podvig u Bavarskoj gde je savladao aktuelnog šampiona Bajern sa 2:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa meča Hofenhajm-Bajern

Na startu drugog dela meča usledio je pravi šok za navijače na Alijanc areni. Igrao se 53. minut kada je Sargis Adamijan napravio pometnju u kaznenom prostoru Nojera i savladao ga udarcem po golmanovoj levoj strani.

Usledila je totalna ofanziva ekipa Nika Kovača koja je uspela da poravna rezultat u 73. minutu preko Roberta Levandovskog, međutim reprezentativac Jermenije je ponovo došao glave Nojeru šest minuta kasnije kada je zapečatio sudbinu Bavaraca na ovom meču.

Borusija iz Dortmunda je osvojila samo bod na gostovanju Frajburgu gde je bilo 2:2.

"Milioneri" su poveli u 20. minutu golom Aksela Vitsela, ali je domaćin uspeo da izjednači preko Đanluke Valdšmita u 55. minutu igre. Spas je, kao i u Pragu, stigao preko desne strane od Ašrafa Hakimija koji je probio do kaznenog prostora, oslobodio se čuvara i uz dosta sreće zatresao mrežu nemoćnog Švolova.

Na veliku žalost Lusijena Favra pogodio je i Akanđi, ali sopstvenu mrežu i to u 89. minutu igre što je donelo veliki bod Frajburgu.

Mnogo uzbuđena videli smo i u Leverkuzenu, Bajer je uzeo bod gostujućem Lajpcigu rezultatom 1:1.


Majnc je osvojio čitav plen u Paderbornu gde je pobedio sa 2:1. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading