Mihina Bolonja odolela Laciju, Korea promašio penal za pobedu - VAR oteo pobedu Romi!

Autor:

Sport

06.10.2019

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante su zabeležili pobedu u okviru 7. kola Serije A pošto su bili bolji od Lećea 3:1, dok su Bolonja i Lacio remizirali rezultatom 2:2, a Roma je ostala bez pobede u finišu pošto joj je poništen gol protiv Kaljarija 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Konačan rezultat na utakmici u Bolonji je postavljen već u prvom poluvremenu, oba golmana su dva puta morala da vade loptu iz mreže. Legendarni srpski fudbaler, Siniša Mihajlović je ponovo predvodio svoj tim sa klupe koji je uspeo da odoli favorizovanom Laciju.

Bolonja je povela u 21. minutu kada je Orsolini odlično centrirao sa desne strane, a Krejči pogodio udarcem glavom sa ivice peterca.

Samo dva minuta kasnije, Lacio je izjednačio. Akcija Lulića i Imobilea, koji iskosa sa leve trane pogađa bliži ugao - 1:1.


Već u 31. minutu iskusni Rodrigo Palasio je ponovo doneo prednost Bolonji, ali do odlaska na odmor Rimljani i drugi put stižu do izjednačenja, ponovo preko Ćira Imobilea - 2:2.

U samom finišu Lacio je iznudio penal, ali Korea je sa bele tačke poslao loptu preko gola, ostalo je 2:2!.

Roma je na svom terenu vodila veliku borbu sa ekipom Kaljarija, uz dramatičan finiš.

Gosti su poveli iz penala golom Žoao Pedra u 26. minutu, Roma je izjednačila pet minuta kasnije preko Ćepitelija, a izgledalo je da je preokret je doneo Nikola Kalinić u 90. minutu.

Međutim, njegov gol je poništen, jer je prethodno rukom gurnuo Pisakana koji se sudario sa svojim golmanom.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading