Marinova magija u poslednjim sekundama spasila Zvezdu, golman Napretka igrač utakmice!

Autor:

Sport

06.10.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Napretka u Kruševcu rezultatom 0:1 u 11. kolu Linglong Superlige Srbije, posle izuzetno dramatičnog meča.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Već 6. minut se zatresla mreža Kruševljana! Slobodni udarac izveo je Marin, lopta se od živog zida odbila Degeneku, koji je loptu zahvatio glavom i smestio je iza leđa golmana Napretka, ali je pogodak Zvezdinog štopera poništen zbog ofsajda.

Crveno-beli su konstantno napadali, a u 34. minutu viđena je još jedna velika šansa za goste, najbolja u prvom poluvremenu. Boaći je bio na drugoj stativi, delovalo je da stiže do lopte, međutim zakasnio je za delić sekunde i propustio da je pošalje u mrežu.

Zvezda je napravila pritisak u finišu poluvremena, a golman Napretka Marko Milošević je bio na velikim iskušenjima!

Nastavila je Zvezda da stvara šanse, ali lopta nije htela u gol. Milojević je potegao Pavkova, a poslao Garsiju na klupu.

Umalo je Pavkov postigao gol iz prvog kontakta sa loptom, iznenada mu se ukazala prilika u petercu, odakle je šutirao preko gola.

RepublikaFoto: Starsport

Za samo 10 minuta Pavkov se dvaput našao u prilici za gol, druga je bila izglednija, ali zatresla se samo prečka.

Definitivno, ovo nije bio dan crveno-belih! Ben je tokom prodora oboren u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, ali lopta je otišla nebu pod oblake! Penalu je prethodila sporna situacija, ali sudija se nije libio da dosudi najstrožu kaznu.

Nastavila je Zvezda da napada do kraja, ali je igrač utakmice bio Milošević, golman Napretka koji je odoleo svim šansama aktuelnog šampona u regularnom toku utakmice.

A onda je Marko Marin pokazao da je kralj slobodnjaka, u 96. minutu je doneo slavlje crveno-belima, raspalio je sa 20ak metara u donji desni ugao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading