Nove vesti o Solskjeru mogu da obraduju Partizan!

Autor:

Sport

08.10.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostrvski mediji prenose da Ole Gune Solskjer ne može još dugo da računa na podršku uprave kluba posle najslabijeg starta u poslednjih 30 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ole Gunar Solskjer

Junajted je na 12. mestu sa svega devet bodova i čini se da Norvežanin sada ima najveći problem u svlačionici jer je očigledno da mu i igrači polako okreću leđa.

Prema pisanju "Sana" Solskjer će imati rok do kraja meseca da pomeri stvari u dobrom smeru, a navodno je meč sa Noričem 27. oktobra označen kao krucijalan.

List prenosi da u slučaju poraza od "kanarinaca" može da se dogodi da Solskjeru bude uručen otkaz.

To možda i nisu tako loše vesti, naročito za Partizan, koji će tri dana ranije igrati meč Lige Evrope na stadionu u Humskoj.

Kako će Junajtedu biti prioritetan meč u Premijer ligi, može lako da se dogodi da na stadionu u Beogradu Solskjer izvede kombinovani tim, što bi bila još veća prilika za izabranike Save Miloševića da nanesu udarac protivniku koji je u velikoj krizi.

Junajted posle pauze 20. oktobra u derbiju dočekuje Liverpul, potom putuje u Beograd, pa gostuje Noriču.

Ipak, problem za Solskjera je što njegove instrukcije gotovo da ne dopiru do igrača koji uopšte ne odgovaraju na njih na terenu i veliki broj njih ne bi imao ništa protiv toga da mu vide leđa.

On je navodno rekao igračima kako bi "još dve sremne utakmice" mogle da znače da će dobiti otkaz te da bi "mogli da zažale zbog toga jer sledeći menadžer bi mnogima pokazao gde su vrata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading