Delije bojkotuju meč u Pazovi: Ko god dođe na utakmicu daje legitimitet Šiptarima!

Autor:

Sport

09.10.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se drama oko utakmice Kupa Srbije između Crvene zvezde i FK Trepče sa Kosova i Metohije.

RepublikaFoto: Starsport
Jasan protest i poruka

Meč je trebalo da se odigra danas od 15 časova, ali je autobus sa fudbalerima i stručnim štabom zaustavljen u Kosovskoj Mitrovici i vlasti takozvane republike Kosovo nisu dozvolile odigravanje ove utakmice.

Iako je UEFA jasno istakla stav da ovaj meč mora biti odigran, to se nije desilo i meč je pomeren za četvrtak od 15 časova. Planirano je da bude odigran u kompleksu FSS u Staroj Pazovi, ali po svoj prilici na meču neće biti mnogo publike.

Navijačka grupa Delije Sever pozvala je sve svoje članove i sve Zvezdaše da bojkotuju ovaj meč, naglasivši da bi svojim dolaskom na ovaj meč bio dat legitimitet odluci da se Zvezdi zabrani odlazak na Kosmet.

- Navijačka grupa Delije Sever poziva sve Zvezdaše da se sutra ne pojave na utakmici u Pazovi. Smatramo da FK Trepča iz Kosovske Mitrovice može biti domaćin Zvezdi samo na Kosmetu. Pojavljivanjem na utakmici samo bi još više dali legitimitet odluci kakva je zabrana igranja utakmice sa srpskim klubom na teritoriji Srbije –navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading