Konte posle Lukakua želi da “oživi” i Milera!

Autor:

Sport

09.10.2019

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Bajerna iz Minhena Tomas Miler više se ne smatra važnim igračem u bavarskom velikanu. S obzirom na takvu situaciju sve je izgledniji njegov odlazak iz Bajerna već u januaru.

Može li Konte da ga ponovo dovede u formu

Tridesetogodišnji nemački napadač navodno želi da napusti nemački klub u januaru zbog male minutaže i želje za novom avanturom. Miler se pridružio Bajernu kada je imao samo 11 godina i nikad nije igrao za drugi klub.

Inter je letos kontaktirao Bajern kako bi razgovarao o potencijalnom transferu Milera, u isto vreme dok je pregovarao o sporazumu Ivana Perišića, ali takav posao se nije ostvario.

Međutim, s obzirom na nedostatke u napadu, trener Intera Antonio Konte želi da pojača ekipu u januaru kako bi se ravnopravno borio protiv Juventusa za titulu prvaka.

Bild izveštava o novom Interovom pokušaju dovođenja Milera, a navodno je reč o pozajmici do kraja sezone s pravom otkupa na leto.

Miler je postigao jedan pogodak i upisao četiri asistencije u svojih deset nastupa za Bajern ove sezone.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading